Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord speler vertrekt in zomer naar Europese top’

Het ziet er naar uit dat het Rotterdamse talent Orkun Kokcu aan het einde van het seizoen naar een andere club vertrekt.

Turkse media schrijven namelijk dat het talent en zijn management mikken op een mooie zomertransfer naar de Europese top. Onder meer Tottenham Hotspur, Chelsea en Paris Saint-Germain zouden zijn ontwikkeling nauwgezet in de gaten houden, en omdat het contract van Kökcü slechts doorloopt tot medio 2020, hoeft hij helemaal niet zoveel te kosten.

Een paar dagen geleden werd de Feyenoorder nog in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Besiktas, maar al snel liet hij zelf weten dat er helemaal niets speelde. Het is echter wel duidelijk dat de aanvallende middenvelder behoorlijk hot is. Hij wordt in ieder geval gevolgd door een hele batterij aan scouts.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.