Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Volgende Ajax-megadeal wordt vandáág nog afgerond’

In navolging van Lisandro Magallan is de kans ook groot dat er een tweede grote transfer vandaag gaat worden afgerond. Volgens de Mexicaanse media hebben de Amsterdammers een akkoord bereikt met Club América.

Plano Deportivo meldt dat de beide clubs er wel uit zijn over de transfer van het tienertalent Diego Lainez naar de Johan Cruijff ArenA, die de Eredivisie-topclub ongeveer 11 miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage van 15 à 20 procent gaat kosten. Zelf heeft de vleugelspits al aangegeven dat hij heel erg graag naar onze hoofdstad wil verhuizen, maar de contractonderhandelingen tussen speler en club dienen nog wel afgerond te worden.

Lainez zou reeds groen licht hebben gekregen om naar Schiphol te vliegen om in Amsterdam de laatste puntjes op de i te zetten. Gisteren liet Juan Carlos Osorio, de voormalige bondscoach van Mexico, over de 18-jarige aanvaller weten: “Ik denk dat Diego perfect in Amsterdam past. Hij is op dit moment het grootste talent van Mexico. Diego is een slimme speler, heel skillful, een echte linkspoot, snel met de bal aan zijn voet en heel sterk in de een-tegen-een. Hij komt goed tot zijn recht in een 4-3-3-systeem. Zijn beste positie is rechts- of linksbuiten, maar hij kan ook achter de spits spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.