Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Ajacied verkast van Ajax naar Cruzeiro

Ajax-vleugelback Luis Manuel Orejuela verkast bij Ajax. Volgens de vice-voorzitter van de club Cruzeiro komt hij spelen voor de Braziliaanse ploeg.

Het eventuele vertrek van Orejuela naar Cruzeiro werd een aantal dagen geleden voor het eerst gemeld. De Brazilianen huren Orejuela voor de rest van het seizoen, met een optie om de speler daarna te kopen voor anderhalf miljoen. Dit wordt bevestigd door Machado tegenover Globoesporte. In de zomer van 2017 kwam de verdediger nog voor 3,5 miljoen naar Amsterdam.

De 23-jarige Orejuela speelde vorig seizoen in de Eredvisie een halve wedstrijd in het bij Ajax. Met 16 optredens in Jong Ajax had hij wel een aandeel in het kampioenschap. Sinds zijn komst is hij steeds verder gezakt in de pikorde op de rechtsbackpositie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.