Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars voert prestigestrijd door in de achtertuin van PSV te shoppen’

Als we de diverse media mogen geloven dan versterkt Ajax zich op korte termijn met de Mexicaan Diego Lainez. Dit zou een forse tegenvaller zijn voor PSV. Die ook wel een oogje op de aanvaller zou hebben.

“In Eindhoven zullen ze wel knarsetanden. Mexico is toch de achtertuin van Eindhoven”, begint verslaggever Christian Willaert. Vincent Schildkamp denkt dat er misschien wel meer achter zit. “Misschien doet Ajax het juist dáárom. Ze menen overal meer slagkracht te hebben.”

“Het is ook niet nieuw, hè”, gaat hij verder. “Voordat Ajax koos voor Neres, zaten ze tegelijkertijd met PSV achter die Malcom aan. Die speelt nu bij FC Barcelona. Het was echt een rat race met PSV. De prestigestrijd tussen de technisch directeuren speelt ook een rol.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.