Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax haalt oude bekende doelman mogelijk terug in de zomer’

De kans bestaat dat Andre Onana deze zomer gaat vertrekken bij Ajax. Als vervanger zou zomaar oude bekende Maarten Stekelenburg kunnen worden binnengehaald.

“Ze hebben met Onana een prima keeper staan”, vertelt Stekelenburg aan Ajax Life. “Verder ben ik blij dat het goed gaat met de club, dat ze weer in de Champions League zitten en dat er naast een paar grote talenten zoals Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt ook wat spelers uit de Premier League zijn gekomen. Dat Dusan Tadic dolgraag naar Ajax wilde komen, zegt toch wel wat.”

Keeperstrainer Carlo l’Ami reageert op een mogelijke hereniging: “Dat hangt van de situatie af, en heeft alles te maken met de ontwikkeling van onze eigen keepers. Maar komt het zo uit en Maarten heeft er zin in om nog één keer gas te geven, dan valt er altijd over te praten.”

“Dat Maarten nog steeds keept en op zijn 36e zegt dat-ie nog wil doorgaan met keepen, geeft aan dat hij een liefhebber is. Ik denk dat hij het financieel uitstekend heeft gedaan, dus voor het geld hoeft hij het niet te doen”, aldus de oud-doelman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.