Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ook Real Madrid onderhandelt met Ajacied’

Real Madrid is concreet geinteresseerd in één speler van Ajax. Het gaat om de centrale verdediger Matthijs de Ligt.

Don Balón weet dat voorzitter Florentino Pérez hoogstpersoonlijk onderhandeld heeft met de centrumverdediger van de nummer twee van de Eredivisie en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Bij dat gesprek zou de international van het Nederlands elftal verklapt hebben dat hij liever naar het Estadio Santiago Bernabéu vertrekt dan naar Camp Nou. En dat heeft weer alles te maken met het feit dat Barcelona al beschikt over Gerard Piqué, Clément Lenglet en Samuel Umtiti.

Real heeft natuurlijk ook geen koekenbakkers achterin staan met Sergio Ramos en Raphaël Varane, maar dat duo komt meer en meer onder druk te staan omdat de resultaten van De Koninklijke tegenvallen en de Madrilenen behoorlijk veel doelpunten tegen krijgen. Gisteren speelde de topclub nog met 2-2 gelijk tegen Villarreal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.