Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘David Neres vertrekt bij Ajax in winterstop voor megabedrag’

Ajax heeft deze winter een megabod binnengekregen voor David Neres. Ook al heeft Marc Overmars laten weten geen spelers te willen laten gaan een overstap zou zomaar kunnen.

De Telegraaf onthult op zaterdagmorgen: “Ajax is overvallen door een megabod van Guangzhou Evergrande op David Neres (21). De Chinese topclub heeft dertig miljoen euro over voor de Braziliaanse buitenspeler, die de laatste weken is veroordeeld tot een reserverol. Hoewel directeur Marc Overmars eerder aangaf in de wintertransferperiode niemand te laten vertrekken, lijkt hij daar voor een bedrag van rond de veertig miljoen euro nu wel toe bereid. Neres is ontevreden en Ajax zal niet snel weer zo’n enorme som geld voor de dribbelaar worden geboden.”

De krant gaat verder: “De kans is groot dat Overmars Ajax niet achterna reist naar Orlando, waar Erik ten Hag en zijn spelers vanaf vandaag een trainingskamp beleggen en donderdag en zaterdag om de Florida Cup spelen. De directeur hoopt de spectaculaire transfer vanuit Amsterdam af te ronden en zou daarmee de critici van het eerste uur de mond snoeren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.