Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV-sterkhouder wil wel: deal binnenkort al afgerond’

Clubs zijn al volop bezig met het nieuwe seizoen. Zo ook met de transfer van Hirving Lozano. Een club uit Italie wil hem graag vastleggen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola verklapte onlangs al dat de Mexicaanse vleugelspits in januari sowieso niet zal vertrekken uit het Philips Stadion. Over een half jaar wil hij echter wel een stap maken en de Serie A-topclub Napoli wil nu al toeslaan wat dat betreft. Voorzitter Aurelio De Laurentiis keert volgens Sky Italia morgen terug van een vakantie, waarna hij zal spreken met de diverse betrokken partijen. Via zijn management zou Lozano alvast aangegeven hebben dat hij de voorgestelde overstap ziet zitten.

Het blijft desondanks zeer de vraag of de clubs er wel uit gaan komen. Napoli zou namelijk maximaal 35 miljoen euro overhebben voor de smaakmaker van PSV, maar de Eindhovenaren weten natuurlijk ook wel dat de transfermarkt compleet ontploft is. De directie in het Philips Stadion zal wijzen naar iemand als Ajacied David Neres, voor wie Guangzhou Evergrande al 43 miljoen euro wil betalen. En Lozano staat toch wel wat hoger aangeschreven dan de Braziliaan.
Laat een reactie achter

Your email address will not be published.