Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eredivisie-speler moet David Neres gaan vervangen bij Ajax’

Mocht David Neres deze winter nog de overstap maken naar China dan moet Ajax een speler van AZ nemen als zijn vervanger. Dat is althans het gedachtegoed van de supporters.

Verschillende Ajax-supporters lijken een voorkeur te hebben voor Calvin Stengs van AZ, die vrijwel het gehele vorige voetbalseizoen moest missen met een ernstige knieblessure. In het hier en nu is de aanvaller weer fit en speelt hij wedstrijden, maar of hij al klaar is voor de top van de Eredivisie… Bovendien is het volstrekt onbekend hoeveel hij moet kosten. Andere fans dragen de naam van Cristian Pavón aan van Boca Juniors, maar die moet naar verluidt ongeveer 40 miljoen euro kosten. 

Robert Skov dan? De Deen wordt gevolgd door Ajax, zoveel weten we wel, en in principe is hij wel haalbaar, omdat FC Kopenhagen maar 10 tot 12 miljoen euro vraagt… Andere namen die genoemd worden zijn die van Exequiel Palacios van River Plate (onhaalbaar, wordt gevolgd door Real Madrid), Ritsu Doan van FC Groningen en Pedrinho van Corinthians.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.