Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wanhopig Barcelona biedt Ajax meerdere spelers aan!’

Het is nog onzeker voor welke club Frenkie de Jong volgend seizoen speelt. Barcelona wil hem dolgraag hebben maar het lijkt erop dat Paris Saint-Germain meer het voortouw neemt.

De Parijzenaars hebben in ieder geval al onderhandeld met directeur spelerszaken Marc Overmars over een transfersom van 70 tot 80 miljoen euro, waar de werkgever van onder meer Lionel Messi en Luis Suárez telkens maar weer schermt met een akkoord met de zaakwaarnemer van de spelmaker, Ali Dursun. De desbetreffende spelersmakelaar zou echter al lang en breed óók ‘ja’ gezegd hebben tegen een gepeperd contractvoorstel van Paris Saint-Germain.

Volgens de Spaanse roddelmedia komt Barça zeer binnenkort met een zogenaamde alles-of-niets-poging. Aan het bedrag dat de Ligue 1-topclub wil betalen kunnen de Catalanen sowieso niet tippen, maar het is een mogelijkheid dat verschillende spelers van de regerend landskampioen van LaLiga naar de Johan Cruijff ArenA vertrekken. Munir El Haddadi wás wat dat betreft een kandidaat, maar vervolgt zijn carrière bij Sevilla. De andere opties? Spelers als Thomas Vermaelen, Sergi Samper, Carles Aleñá en Denis Suárez.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.