Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax is zelf schuldig aan mislopen van Diego Lainez’

Ajax liep onlangs een grote klap op toen beoogd doelwit Diego Lainez voor Real Betis Sevilla koos. Volgens Valentijn Driessen van de Telegraaf had de Mexicaan voor Ajax kunnen spelen als Marc Overmars wat adequater had gereageerd.

“Het treurige aan dit verhaal is dat Lainez eigenlijk alleen naar Ajax wilde. Tót Ajax rond kwam met Club América en Real Betis Guardado in de strijd gooide”, opent Driessen in de podcast van De Telegraaf. “Ajax had allang een getekend voorcontract met die jongen moeten hebben, want zo gaat dat in die wereld. Dan zeg je: ‘Teken hier even dat je belangstelling hebt om naar ons te komen’. Dat heeft Ajax niet gedaan.”

Driessen vervolgt: “Ze hebben het laten versloffen. Dat heeft weinig met geld te maken, want de aanbiedingen van Ajax en Betis liggen helemaal niet zo ver uit elkaar. Het bod van Betis aan de club van Lainez heeft gedaan is nagenoeg hetzelfde aan die van Ajax. Ajax zat in de ‘front seat’ en ze hebben zich laten wegduwen. Dat was echt niet nodig geweest. Ik denk dat dit een kwestie van niet adequaat reageren is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.