Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-megatransfer heeft nog maar één obstakel te gaan’

Het ziet er naar uit dat Frenkie de Jong aan het einde van het seizoen verkast naar het Franse Paris Saint-Germain. En volgens de Spaanse krant Marca is daarbij één detail enorm bepalend.

Het Spaanse medium noemt een transfersom van 70 miljoen euro en een jaarsalaris van 10 miljoen euro. PSG kan de transfer alleen nog niet afronden vanwege de twijfels over de gevolgen op financieel gebied: voor Financial Fair Play moet men aan allerlei regels voldoen. Op dit moment werkt de Franse topclub daar hard aan.

Mocht het PSG lukken om dit recht te breiden, dan mag de Ajax-middenvelder zich officieel speler van PSG noemen. De kans is naar verluidt groot dat de Parijzenaren hierin slagen. In dat geval kunnen FC Barcelona, Manchester City en Tottenham Hotspur het dus definitief schudden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.