Voetbal4u.com

Eredivisie Dusan Tadic kraakt Eredivisie-clubs: ‘Ik vind het helemaal niks’

Dusan Tadic staat sinds dit seizoen onder contract bij Ajax. Hij speelde al eerder in de Eredivisie bij FC Groningen en FC Twente maar stelt dat er sinds die tijd veel is veranderd.

In een interview met FCUpdate laat de Servische international weten dat er één groot nadeel kleeft aan het voetballen in Nederland. “Het kunstgras vind ik niets. Toen ik bij Twente speelde waren er één of twee clubs met kunstgras, nu zijn dat er een stuk of zes. Dat is echt te veel.” De invoering van de videoscheidsrechter vindt de multifunctionele voetballer wel een grote plus. “De VAR is een goede ontwikkeling. Er wordt eerlijker beoordeeld en er is minder discussie. Het helpt de scheidsrechters, zo simpel is dat. Ik vind het een zeer goede zaak dat men er ook in de Champions League gebruik van gaat maken.”

Verschillende teamgenoten van Tadic staan in de belangstelling van absolute grootmachten, zoals bijvoorbeeld Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. “Het zijn allebei slimme jongens. Ze hebben een geweldige mentaliteit en weten dat ze sowieso het beste tot het einde van het seizoen bij ons kunnen blijven. Wat er daarna gebeurt, durf ik niet te voorspellen. Ik heb het wel eens met ze over verschillende competities, maar ik twijfel er niet aan dat ze voor zichzelf de juiste keuze maken. We gaan ze terugzien in de absolute top.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.