Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax neemt belangrijke beslissing over David Neres en vervanger’

Ajax was aanvankelijk bereid om te gaan onderhandelen over een transfer van David Neres. Er was een club uit China bereid om maar liefst 43 miljoen euro voor hem te betalen. Maar nu de transfer van Diego Lainez is afgeketst brengt dit de Amsterdammers in een lastig parket.

Journalist Freek Jansen van Voetbal International weet dat de Amsterdammers nu hoogstwaarschijnlijk geen groen licht meer zullen geven. “Of ik nog iets verwacht bij Ajax? Dat wordt natuurlijk aan iedereen gevraagd en dan wordt er gezegd: het is de transferwindow en we weten het pas zeker op 1 februari… maar in principe verwacht ik dat er niet heel veel meer gaat gebeuren. Nou moet ik wel zeggen dat ik dat drie weken geleden ook zei en toen kwam ineens die Chinese club voorbij.”

Hoe staat de directie in de Johan Cruijff ArenA nu tegenover een deal met Guangzhou Evergrande? “Neres willen ze absoluut niet kwijt, dat merk je aan alles. Natuurlijk zit daar een zak geld aan vast, op dit moment 43 miljoen euro. Als die Chinezen morgen aankomen en die bieden opeens 60 miljoen euro, dan gaat er natuurlijk een andere dynamiek op gang komen, dus dat moet je nog niet uitsluiten. Maar het zegt genoeg dat Ten Hag zoiets had van: laat het maar 1 februari zijn. Dat zegt een trainer niet als hij hoopt dat hij er nog spelers bij krijgt of als hij verwacht dat er nog spelers gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.