Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars moet lachen na bizar bod van Barcelona’

Er is de komende tijd veel werk te doen voor Marc Overmars, de technisch directeur van Ajax. Zo is daar Frenkie de Jong die bij bijna alle topclubs hoog op lijstje staat. Zo ook bij FC Barcelona. Alleen willen zij hem voor een prikkie ophalen.

Paris Saint-Germain heeft al in de Johan Cruijff ArenA aangegeven dat het bereid is om 75 miljoen euro te betalen voor de handtekening van de international van het Nederlands elftal. Het antwoord van Barça? Een bod van 45 miljoen euro zónder bonussen. De werkgever van onder meer Lionel Messi en Luis Suárez is gewoonweg niet bereid om aan de vraagprijs van Ajax te voldoen, maar dat betekent wel gelijk dat de aanbieding is weggelachen door directeur spelerszaken Marc Overmars.

Barcelona kan zich beroepen op de goede relatie met Ajax en kan wijzen naar het feit dat De Jong zichzelf wel in het Camp Nou-stadion ziet voetballen, een verschil van 30 miljoen euro is natuurlijk niet te billijken. Wil de regerend landskampioen van LaLiga de middenvelder echt hebben, dan zal de grootmacht het transferspel gewoon moeten spelen… maar het lijkt erop dat de topclub achter het net zal vissen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.