Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Marc Overmars deelt mogelijk keiharde klap uit aan Ajax’

Er dreigt deze zomer een leegloop bij Ajax. Technisch directeur Marc Overmars zal een tandje bij moeten zetten om volgend seizoen weer een goede selectie bij elkaar te hebben.

Daarom zou het wel heel erg pijnlijk zijn als Marc Overmars besluit dat hij het wel welletjes vindt in de Johan Cruijff ArenA. Volgens het medium Kicker zou dat toch echt kunnen gebeuren, omdat Arsenal zijn voormalige vleugelspits mogelijk een contract aan gaat bieden. Hoofd scouting Sven Mislintat (het brein achter de transfer van Pierre-Emerick Aubameyang naar Londen) houdt het immers voor gezien in het Emirates Stadium, door een moeizame werkrelatie met technisch directeur Raul Sanllehi.

De clubleiding van de Gunners zou slechts twee namen op zijn shortlist hebben staan wat betreft de opvolging van Mislintat, die van de Nederlander en die van Edu Gaspar, technisch coördinator bij de Braziliaanse voetbalbond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.