Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen onthult: ‘Heel Feyenoord kotst hem uit’

Het contract van trainer Giovanni van Bronckhorst loopt aan het einde van het seizoen af en het ziet er niet naar uit dat deze gaat worden verlengd. Het grote speculeren is al begonnen maar Johan Derksen vindt dat de directie is eens in de spiegel moet kijken.

“Ik kan geen goed argument bedenken om Van Bronckhorst te ontslaan. Met niet al te best materiaal heeft hij vijf prijzen gewonnen”, aldus Derksen, die in Veronica Inside vooral technisch directeur Martin van Geel aanpakt. “Als ik Van Geel analyseer, denk ik: wat heeft die man nou toegevoegd? Ik weet uit hele betrouwbare bron dat iedereen binnen Feyenoord hem uitgekotst.”

René van der Gijp fileert het aankoopbeleid van Van Geel. “Wat heeft Martin van Geel de laatste jaren nou voor spelers gekocht? Vejinovic, Tapia, Ayoub… Je kunt het over Van Bronckhorst hebben, maar de jongen is de laatste jaren niet geholpen. De scouts van Feyenoord werken allemaal bij de MediaMarkt. Die stappen echt niet in het vliegtuig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.