Voetbal4u.com

Eredivisie Victoria Koblenko deelt foto’s in doorschijnend pakje! (HOT!)

Dit bericht bekijken op Instagram

A Plastic Ocean. Dat is een documentaire die iedereen MOET zien op @netflixnl Natuurlijk weet iedereen wat plastic met onze planeet doet, maar in deze film is het zo gebracht dat je niet meer weg kan kijken. You can’t unknow the truth. Tranen stonden me in de ogen. We gaan sindsdien met eigen bakjes naar de winkel om maar niet tientallen bakjes en zakjes per maand te gebruiken die een levensduur hebben van nog geen uur, omdat ze thuis, als de spruitjes in de pan zijn en de humus op het bord linea recta in de prullenbak verdwijnen. Om maar een van de maatregelen te noemen. Maar sommige producten kún je gewoon niet kopen als je geen plastic erbij wil. Waar moet ik tekenen om dat te veranderen ? Op wie moet ik stemmen ? Wellicht vind je de plastic regenjas op de foto misplaatst of zelfs smaakloos. Ik kon even geen betere foto vinden die jullie aandacht vasthoudt op dit probleem. No plastic coats were hurt during this photoshoot 😉Hij is weer terug naar de winkel. . . . . . . #aplasticocean #kijktip #documentaire #documentary #plasticsoup #plasticwaste #plasticfree #netflix #victoriakoblenko #викториякобленко #grazianl #bodyissue #plasticsolutions #plasticbagban #plasticbagfree

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) opLaat een reactie achter

Your email address will not be published.