Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘FC Barcelona heeft daverende verrassing voor Ajax’

De laatste maanden gaat het in de media alleen maar over de transfer van Frenkie de Jong. PSG leek deze strijd gewonnen te hebben maar er is weer nieuws.

Volgens El Club de la Mitjanit is alles veranderd door een persoonlijk bezoek van de Barcelona-delegatie, inclusief voorzitter Josep Maria Bartomeu en technisch directeur Éric Abidal. De Catalanen willen er alles aan doen om de Oranje-international te verleiden tot een transfer naar Camp Nou. Dat lijkt een succesvolle zet.

De Jong zou Ajax vrijdagavond informeren over zijn toekomst, maar volgens Spaanse media heeft hij besloten om zijn beslissing uit te stellen. De middenvelder zou alsnog gecharmeerd zijn van het aanbod van Barcelona en wil daarom extra bedenktijd om de PSG-situatie te heroverwegen.

Er zou zelfs een advocaat van Barcelona naar Amsterdam zijn gestuurd om de details rond te maken. Ajax zelf zou een duidelijk signaal hebben ontvangen: de Catalanen willen méér dan 75 miljoen euro betalen als De Jong tóch voor Barcelona kiest. Eerder leek men niet te willen voldoen aan de vraagprijs van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.