Voetbal4u.com

Eredivisie WOW!! ‘Chinese club biedt meer dan 30 miljoen voor Dusan Tadic’

Het Chinese Hebei Fortune is concreet geinteresseerd in Ajax-sterkhouder Dusan Tadic. Ze deden eerder al een bod van 25 miljoen euro op hem maar dat werd door de Amsterdammers afgewezen. Volgens de Servische media laat de vermogende club uit het Verre Oosten het daar niet bij zitten, want binnenkort zouden de Chinezen hun aanbieding gaan verbeteren. Ajax kan sowieso méér dan 30 miljoen euro verdienen met de verkoop van de multifunctionele aanvaller.

In de afgelopen transferzomer betaalde Overmars nog 11,6 miljoen euro om zich te verzekeren van de diensten van Tadic, maar die kan de Amsterdammers dus al weer drie keer zoveel opleveren. Toch is het de verwachting dat ook dit bod afgewezen zal worden, omdat de Eredivisie-topclub niemand wil laten gaan. Men wil per se kampioen worden, de KNVB-beker winnen en ver komen in de Champions League en in de eerste seizoenshelft was de international van Servië nog de zogenaamde MVP.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.