Voetbal4u.com

Eredivisie Van Bronckhorst gaat maatregelen nemen bij ontluisterend Feyenoord

Feyenoord begon de tweede seizoenshelft gisteren met een ontluisterende 3-1 verlies in en tegen PEC Zwolle. De Telegraaf weet dat oefenmeester Giovanni van Bronckhorst met zijn spelers om de tafel gaat zitten. Mogelijk worden er nu echt maatregelen getroffen. “Het lijkt me duidelijk dat na deze wedstrijd veel dingen besproken moeten worden. Hoe we spelen, hoe we op het veld staan. In de tweede helft was dat allemaal beduidend minder dan wij kunnen. Gezien ons overwicht was het wachten op het doelpunt dat moest komen. Maar dat gebeurde niet. Na de 1-0 van PEC Zwolle kwamen we wel weer gelijk dankzij een mooie vrije trap van Robin, maar we begonnen heel slecht aan de tweede helft.”

De coach gaat verder: “Daardoor zijn we niet meer in de wedstrijd gekomen. Dit was totaal onnodig. We hebben onszelf in de problemen gebracht, we hebben zelf de onrust in de ploeg laten komen. Het was ondermaats.” Feyenoord zal enkele weken niet kunnen beschikken over goalie Justin Bijlow. “Het ziet er niet goed uit. Hij wilde een bal pakken bij de ballenjongen en voelde toen iets in zijn voet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.