Voetbal4u.com

Eredivisie WOW! Carlo Ancelotti ‘zou moord doen’ om Hirving Lozano naar Napoli te halen

Carlo Ancelotti is nogal gecharmeerd van PSV-flitser Hirving Lozano. Hij zou hem dan ook graag naar Napoli halen voor het volgende seizoen. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

“We hebben afgelopen zomer onderhandeld over Lobotka, toen we Fabian Ruiz dreigden mis te lopen vanwege zijn clausule. Barella is een sterke speler en voor Lozano zou ik een moord doen,” klinkt het duidelijk.

Toch hoeft de Italiaan Lozano nog niet in de winterstop: “Maar voor nu ben ik tevreden met mijn uitstekende selectie. Deze groep speelt nog niet op honderd procent. Fabian Ruiz heeft nog geen honderd procent laten zien, net als Arkadiusz Milik en Piotr Zielinski.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.