Voetbal4u.com

JACKPOT! ‘Delegatie vliegt naar Schiphol om Ajax-recorddeal af te ronden’

Een delegatie van de Franse grootmacht Paris Saint-Germain zal eerdaags naar Amsterdam vliegen om daar de transfer van Frenkie de Jong af te ronden.

Het medium Paris United, dat in de regel over goede informatie beschikt als het om de regerend landskampioen van de Ligue 1 gaat, weet dat technisch directeur Antero Henrique en zijn rechterhand Maxwell een nieuwe afspraak hebben gemaakt met directeur spelerszaken Marc Overmars en algemeen directeur Edwin van der Sar. Er ligt al een persoonlijk akkoord op tafel tussen speler en club, maar er dienen nog enkele plooien gladgestreken te worden.

De bovengenoemde bron meldt dat het slechts om details gaat, omdat Paris Saint-Germain al aangegeven heeft dat het wil voldoen aan de vraagprijs van Ajax ter waarde van 75 miljoen euro. Financial Fair Play is ook geen enkel probleem, waardoor er nog maar weinig hordes zijn die genomen moeten worden. Vermoedelijk mogen we dus ook voor het einde van deze maand nog witte rook verwachten wat betreft de toekomst van De Jong.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *