Voetbal4u.com

Eredivisie OVERMARS DURFT! ‘Ajax stelde bizarre transferdeal voor bij Real Madrid’

Real Madrid zou bij Ajax hebben geinformeerd naar Frenkie de Jong. De Madrilenen zouden hem graag willen overnemen en Marc Overmars gaf ze te kennen dat hij een transfersom van 80 miljoen euro verlangd plus Martin Odegaard.

n het Estadio Santiago Bernabéu wordt de transferwaarde van het Noorse talent geschat op 20 miljoen euro, waardoor we het over een operatie hebben van 100 miljoen euro. En de Madrilenen vonden dit klaarblijkelijk te gortig.

Niet geschoten is altijd mis, maar de opstelling van Overmars in dezen is behoorlijk opvallend te noemen. Het lijkt er namelijk op dat Paris Saint-Germain 75 miljoen euro over gaat maken voor de diensten van de genoemde international van het Nederlands elftal…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.