Voetbal4u.com

BAM! ‘Ajax bereid om transferrecord te breken voor komst van nieuwe aanvaller’

Ajax heeft een nieuwe vleugelaanvaller. Het gaat om de Argentijnse vleugelflitser Cristian Pavon. Een pijlsnelle speler van Boca Juniors.

Journalist Martín Costa weet bijvoorbeeld te melden dat het management van de aanvaller in kwestie wel degelijk een aanbieding verwacht vanuit Amsterdam. Vermoedelijk gaat het alleen niet om een overstap in januari, maar eentje in de aankomende zomer, zodat Pavón iemand als Hakim Ziyech of David Neres kan vervangen in de Johan Cruijff ArenA. Het lijkt in ieder geval duidelijk te zijn dat de naam van de 23-jarige buitenspeler op het verlanglijstje van Overmars staat.

Nog niet zo heel lang geleden werd de international van Argentinië gewild door vrijwel alle Europese topclubs, maar Boca vroeg voor hem een transferbedrag van liefst 50 miljoen euro. Inmiddels is dat niet het geval meer, omdat de prestaties van Pavón de laatste tijd wat tegenvallen. Toch zal Ajax zijn eigen transferrecord vermoedelijk wel moeten breken voor de aanvaller: hij kost ongetwijfeld meer dan de 20,5 miljoen euro die de Amsterdammers aan Manchester United betaalden voor Daley Blind.

 



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *