Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Verhuurde PSV-spits kan opeens toptransfer maken’

Dit seizoen verhuurd PSV de spits Sam Lammers aan Heerenveen. En daar maakt hij de nodige indruk. Ook zijn er al veel clubs in hem geinteresseerd geraakt.

Onlangs konden we lezen dat Sampdoria belangstelling zou hebben, maar hier heeft technisch directeur Gerry Hamstra niets van gehoord. De Leeuwarder Courant schrijft desondanks: “Wel hebben diverse buitenlandse clubs de afgelopen maanden geïnformeerd bij PSV naar de status van Lammers. Er is veel belangstelling voor de jonge spits.”

Toch lijkt de kans klein dat Lammers snel uit het Abe Lenstra Stadion vertrekt. “Het laatste woord is echter aan Heerenveen, dat Lammers tot het einde van dit seizoen huurt van de Eindhovenaren. In die overeenkomst is geen constructie opgenomen dat PSV de spits in de winterstop kan terughalen. Het standpunt van Heerenveen is duidelijk: de club wil Lammers dit seizoen koste wat het kost behouden.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.