Voetbal4u.com

Eredivisie GAAT HET GEBEUREN? ‘Mogelijk binnen 2 dagen nog recordtransfer bij PSV’

Ook als in de transfermarkt maar nog twee dagen open het zou zomaar kunnen dat PSV beroofd gaat worden van een smaakmaker. Dat geeft clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International aan.

Inter Milan is namelijk nog in de markt voor Steven Bergwijn. “De belangstelling is serieus. Inter kan de komende dagen heel serieus worden, omdat Ivan Perisic misschien vertrekt. Dan zullen ze zich opnieuw melden bij het management van Bergwijn”, vertelt Timmer op de website van zijn werkgever.

“Ze hebben al aangegeven dat Inter naar Nederland komt en hebben ook aan PSV gevraagd aan wat voor bedragen ze denken. Daar doet PSV op dit moment geen uitspraken over, maar het feit is wel dat ze denken aan een recordtransfer.”

“Gezien de potentie van deze jongen en wat hij nu al laat zien in de Eredivisie is dat misschien niet zo gek. Hij is ook international geworden. Als er zoveel geld voor Frenkie de Jong wordt betaald, is 35 miljoen voor Bergwijn een heel normaal bedrag”, stelt Timmer tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.