Voetbal4u.com

Eredivisie LASTMINUTE-TRANSFER: “Feyenoord was altijd al een jongensdroom voor mij”

Gisteren versterkte Feyenoord zich op de valreep nog met een nieuwe speler. Cuco Martina komt namelijk over van het Engelse Everton.

“Feyenoord was altijd al een jongensdroom voor mij”, vertelt Martina (29) op de clubwebsite. “Ik heb jaren in Rotterdam gewoond, dus Feyenoord zit al lange tijd in mijn hart. Ik kijk er naar uit voor deze club te gaan spelen.”

Martina had al contact met Jordy Clasie, zijn oude teamgenoot bij Southampton. “Wat hij zei? Dat ik zo snel mogelijk hierheen moest komen, haha. Ik heb er zin in om mijn teamgenoten te ontmoeten en voor het eerst te gaan trainen. Ik hoop hier veel te kunnen spelen en van waarde te kunnen zijn voor het team.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.