Voetbal4u.com

Eredivisie Theo Janssen kent probleem van Feyenoord: “Dat is echt zo”

Afgelopen week baarde Feyenoord opzien door met 6-2 te winnen van Ajax. Deze week gingen ze troosteloos onderuit tegen Excelsior met 2-1. Volgens Theo Janssen komt dat door de motivatie.

De oud-voetballer van onder meer FC Twente en Vitesse steekt van wal: “Als je De Kuip binnenkomt heb je een fantastisch veld en een mooi stadion. Dan heb je gewoon zin om te voetballen. Bij Excelsior heb je kunstgras, waardoor je denkt: pfff. Dan heb je minder zin. Dat is echt zo.”

Jimmy-Floyd Hasselbaink weet niet wat hij hoort en wijst naar de prijzenkast van zijn tafelgenoot, met twee titels. “Je moest gaan. Je wint niets met zo’n instelling. Je hebt wel wat gewonnen, maar je had niet zo’n instelling. Dit soort wedstrijden zijn de belangrijkste wedstrijden.” Janssen countert echter: “Je hebt verschillende types. Je hebt types die veel talent hebben en daarnaast iets minder doen, maar ook die minder talent hebben, altijd keihard hebben gewerkt en dan de top hebben bereikt.”

Hij gaat verder: “Zij zeggen dat het alleen op die manier kan. Het is een teamsport. Als je aan atletiek doet, dan is het één-tegen-één en kun je je niet achter anderen verschuilen. Als ik iets minder wilde doen kon ik tegen de linksbuiten zeggen dat hij meer naar binnen moest dekken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.