Voetbal4u.com

Eredivisie DUIDELIJKHEID! ‘Steven Bergwijn neemt definitieve beslissing over toekomst bij PSV’

Steven bergwijn heeft voor zichzelf een beslissing genomen over zijn toekomst. Hij wil aankomende zomer gaan vertrekken bij PSV. Dit weet Voetbal International te melden.

Het weekblad onthult: “Manchester United bekeek de 21-jarige vleugelspits al meerdere malen, Internazionale ziet in Bergwijn de vervanger voor Ivan Perisic, die een transferverzoek bij zijn club heeft ingediend, en ook Bayern München informeerde inmiddels naar de diensten van de Oranje-international. Bergwijn, die moet herstellen van een onderbeenblessure, bleef dit seizoen ondanks verregaande interesse heel bewust bij PSV om zichzelf verder te ontwikkelen.”

Men gaat verder: “Nu hij wekelijks beslissend is met doelpunten en assists, vindt hij het tijd voor de volgende stap in zijn carrière. Lozano (dertien goals en zes assists) en Bergwijn (negen goals en tien assists) zijn van zeer grote waarde. De indrukwekkende productie van dit duo mag je van Malen en Gakpo nog niet verwachten. Ook Luuk de Jong (achttien goals en vijf assists) en Gastón Pereiro (negen goals en vijf assists) zijn van ongekend belang voor de Brabanders, maar ook van hen is het nog allerminst zeker dat ze bij PSV blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!