Voetbal4u.com

Eredivisie KASSA! ‘Ajax verkoopt Hakim Ziyech voor 45 miljoen euro’

De kans is groot dat Hakim Ziyech zijn carriere gaat voortzetten in de Bundesliga. Borussia Dortmund wil hem namelijk overnemen van Ajax en zien in hem de opvolger van Christian Pulisic.

Dortmund is bereid is om aan de vraagprijs van directeur spelerszaken Marc Overmars te voldoen. De grootmacht zou een bedrag van 45 miljoen euro willen overmaken voor zijn transfertarget (40 miljoen euro vast plus 5 miljoen euro aan bonussen).

Ook Roma heeft zich weer aan het front gemeld, maar onlangs vertelde Ziyech aan interviewer Hans Kraay: “Dan hadden ze in de zomer maar moeten nadenken.” De spelmaker leek een beetje gepikeerd. “Nee, dat niet. Maar natuurlijk heb je nu wel een beetje een ander seizoen achter de rug dan vorig jaar. Je draait nu met het team een beter seizoen dan vorig jaar. Het enige waar ik op dit moment aan denk is tot aan het eind van het seizoen focussen op Ajax. Daarna zie ik het wel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.