Voetbal4u.com

Eredivisie Grote domper voor PSV’er Romero bij Argentijnse talenten

Argentinie U20 zal er in Polen bij zijn op het WK. Ze wisten gisteren met 2-1 te winnen van Uruguay. Voor PSV-spits Romero was het een mindere avond. Hij zat namelijk de gehele wedstrijd op de reservebank.

De vorige wedstrijd kreeg Romero ook al geen basisplaats, terwijl hij in de beginfase van het toernooi wel steeds startte en ook goed was voor twee doelpunten. Inmiddels is bondscoach Fernando Batista duidelijk niet meer zo onder de indruk van de PSV’er, die al anderhalf jaar kampt met aanhoudend blessureleed.

Overigens lijkt Brazilië deelname aan het WK Onder-20 mis te lopen. Zij hebben zondag nog een klein kansje wanneer er van Argentinië gewonnen wordt, maar ook niet meer dan dat. Na die wedstrijd is het Zuid-Amerikaanse jeugdkampioenschap voorbij en keert Romero terug naar PSV.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.