Voetbal4u.com

Eredivisie ‘John de Wolf in beeld als trainer van Feyenoord’

Volgens de Telegraaf zijn Henk Fraser en John de Wolf in beeld om Giovanni van Bronckhorst op te volgen als trainer van Feyenoord.

“Er wordt zoveel gespeculeerd en geroepen. Zolang je zelf nog niets hebt vernomen, moet je keihard lachen om wat er tegenwoordig allemaal geschreven wordt”, zegt John de Wolf in gesprek met Veronica Inside. “Het is altijd leuk als je door anderen genoemd wordt, maar het is niet dat ik helemaal in de war raak en dat er iets speelt. Ik ga pas nadenken over dingen als het echt aan de orde en als ik benaderd ben. Wat daaromheen gebeurt is de ver-van-m’n-bed-show.”

De Wolf denkt dat Henk Fraser een goede trainer zal zijn. “Hij heeft de sympathie van de supporters, is jeugdtrainer geweest en weet precies wat er van hem verwacht wordt.” Ook naar een samenwerking tussen De Wolf en Fraser kijkt de oud-voetballer positief. “Kijk de beelden maar terug van een aantal jaar geleden, hoe we in het veld stonden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.