Voetbal4u.com

Jupiler League VANAVOND: Charleroi – Oostende (Pro League 09-02-2019)

Vanavond om om 18.00 uur is het showtime. Dan staat de partij tussen Charleroi – Oostende op de kalender. De competitie is in volle gang en beide ploegen willen er alles aan doen om hun positie te verbeteren.

De situatie is als volgt: Charleroi staat op de achtste plek in de Jupiler Pro League met 34 punten. Oostende staat op een veertiende plek met 23 punten. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Charleroi de favoriet maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook