Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik betwijfel of Henk Fraser Feyenoord verder kan helpen’

Nu Dick Advocaat heeft bedankt voor de functie als hoofdtrainer bij Feyenoord moeten de Rotterdammers verder zoeken. Één naam die geregeld valt is die van Henk Fraser.

Regi Blinker zegt in gesprek met de NOS: “Henk is een Feyenoorder in hart en nieren. En een trainer met een Feyenoord-hart scheelt net weer een paar procent in de acceptatie. Bovendien heeft hij behoorlijk wat ervaring. En ook belangrijk: hij heeft eerder al laten weten graag trainer te worden hier.”

Commentator Arman Avsaroglu twijfelt echter: “Hij kent de club, maar ik twijfel of hij Feyenoord verder kan helpen. Hij is resultaatgericht en Feyenoord wil zich juist meer op de jeugd gaan richten. Daar moet je dan ook een trainer bij zoeken.” Ook Maurice Steijn van VVV-Venlo heeft hem niet weten te overtuigen. “Steijn is een gerespecteerde trainer en doet het goed bij VVV, maar Feyenoord is toch een ander verhaal.” Rob Jacobs vult aan: “Steijn heeft een goede uitstraling en weet wat hij wil. Maar goed genoeg voor de top? Ik weet het niet…”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.