Voetbal4u.com

Eredivisie NIEUWE KLAP! Basisspeler Ajax moet Real Madrid mogelijk missen

Het gaat Ajax na de winterstop niet voor de wind. De resultaten zijn ongekend slecht en het spel is troosteloos. Aanstaande dinsdag staat de eerste wedstrijd op het programma in het tweeluik tegen Real Madrid. Dit moeten ze mogelijk doen zonder een vaste basisspeler.

De Telegraaf bericht: “Frenkie de Jong heeft tijdens de verloren uitwedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo (0-1) opnieuw last van een lies gekregen.” Ten Hag reageerde eerder al: “Daarom hebben we hem er uitgehaald.” De krant gaat verder: “De Jong haakte donderdag op training ook al af met liesklachten. Maar de toekomstig speler van FC Barcelona bleek vrijdag alweer voldoende hersteld.”

Er is nu best een kans dat De Jong niet mee kan doen tegen De Koninklijke. “Ten Hag kon nog niet zeggen wat de problemen van De Jong betekenen voor de thuiswedstrijd van zijn ploeg van woensdag tegen Real Madrid in de Champions League. Kasper Dolberg startte niet tegen Heracles omdat hij last van een knie had. De Deen viel in de slotfase nog wel in. Ook Noussair Mazraoui kwam pas in de tweede helft in het veld. Hij stond de afgelopen week aan de kant met een hamstringblessure.”

 



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.