Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet bijna zeven miljoen euro aftikken voor nieuwe aanvaller’

Ajax heeft interesse in de 21-jarige David Okereke. Hij is een Nigeriaanse spits die onder contract staat bij Spezia Calcio. Dit weet de lokale krant Il Secoli XIX te melden. De club uit de Serie B wil echter meewerken aan een vertrek van Okereke indien een geïnteresseerde club circa 6,5 miljoen euro op tafel legt.

Voor Ajax zou een dergelijke investering een fluitje van een cent betekenen, maar de concurrentiestrijd is aanzienlijk te noemen. Volgens het Italiaanse medium is ook Juventus in de race. Verder worden ook Crystal Palace, Standard Luik, Saint-Etienne, SD Eibar en FC Kopenhagen genoemd.

Het is niet bekend of Ajax de rechtsbenige Nigeriaan concreet op de korrel heeft. Op dit moment heeft de club in Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar al twee spitsen rondlopen. Eerstgenoemde is al meermaals gelinkt aan andere clubs, waar diens concurrent een aflopend contract heeft.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.