Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING! ‘Enorme tegenvaller bij Ajax dreigt vlak voor Real’

Een flinke domper dreigt voor Ajax in aanloop naar het duel tegen Real Madrid. De kans is namelijk aanwezig dat ze twee spelers moeten gaan missen.

Het meest recente slachtoffer is Nicolás Tagliafico. Volgens het Algemeen Dagblad is hij ‘niet ongeschonden uit de strijd’ gekomen na het uitduel met Heracles Almelo (1-0 nederlaag). “De Argentijnse linksback miste recentelijk al een paar wedstrijden door een knieblessure”, schrijft het medium. Ten Hag zal mogelijk meerdere veranderingen moeten doorvoeren indien Tagliafico definitief afhaakt.

Frenkie de Jong was al een twijfelgeval. “Het is nog de vraag of de middenvelder woensdag kan spelen in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid. De Jong kreeg vorige week last van zijn lies, maar werd wel op tijd fit bevonden om aan het duel in Almelo te beginnen. Tien minuten voor tijd moest hij alsnog noodgedwongen naar de kant, waarbij Kasper Dolberg hem verving”, aldus het AD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.