Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajacieden niet blij met torenhoge salaris van falende teamgenoot’

Ajax is ongekend uit de winterstop gekomen. Met verliespartijen tegen Feyenoord en Heracles en een 4-4 gelijkspel thuis tegen Heerenveen. Het Spaanse dagblad AS stelt dat het crisis is in Amsterdam.

Het medium stelt onder meer dat het salaris van aanwinst Daley Blind voor scheve gezichten zorgt in onze hoofdstad. De multifunctionele voetballer werd voor meer dan 16 miljoen euro losgeweekt door directeur spelerszaken Marc Overmars bij Manchester United en verdient goud geld in de Johan Cruijff ArenA. Op jaarbasis strijkt hij ongeveer 3 miljoen euro op en dat is vele malen meer dan een groot deel van zijn ploeggenoten verdienen.

Aan het begin van het seizoen presteerde Blind misschien niet slecht bij Ajax, maar hij is ook niet iemand die de ploeg bij de hand neemt. En daar is hij wel voor gehaald… Sterker nog, de laatste weken faalt de verdediger dusdanig opzichtig dat je vraagtekens mag zetten bij het aankoopbedrag dat de Amsterdammers voor hem betaalden. Willem van Hanegem schreef gisteren in zijn column: “Daley Blind is voor miljoenen gehaald, maar hij is geen speler die een elftal bij de hand neemt. Bovendien kan hij gewoon niet verdedigen. Telkens als ik dat schrijf, denken mensen dat ik een hekel aan hem heb.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.