Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax en Feyenoord strijden om miljoenenaankoop’

Zowel Ajax als Feyenoord zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de 21-jarige Nigeriaanse aanvaller David Okereke. Hij staat onder contract bij het Italiaanse Spezia. Die uitkomt in de Serie B.

Een lokale krant in Italië claimde maandag al Ajax-interesse voor de getalenteerde spits van Serie B-club Spezia Calcio. Calciomercato schrijft nu dat ook Feyenoord een oogje heeft laten vallen op Okereke. Datzelfde geldt voor onder meer Standard Luik, Juventus en AC Milan.

Het is overigens maar de vraag of Feyenoord in staat is om Ajax af te troeven in deze transferstrijd. Het eerder genoemde transferbedrag van 6,5 miljoen euro zou namelijk al zijn opgeschroefd naar 8 miljoen euro en dat dreigt op te lopen als allerlei clubs gaan bieden op de jonge spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.