Voetbal4u.com

Eredivisie ONGEKEND! ‘Frenkie de Jong kreeg op allerlaatste moment waanzinnige aanbieding’

Volgend seizoen speelt Frenkie de Jong voor FC Barcelona. PSG was ook voor hem in de markt en ze kwamen op het laatst nog met een ongekende aanbieding.

Eigenlijk dacht de regerend landskampioen van de Ligue 1 dat de Ajacied voor het Parc des Princes gekozen had, maar toen liet voorzitter Josep Maria Bartomeu van de Catalanen opeens van zich horen. Op de burelen van Paris Saint-Germain raakte men in paniek en volgens El Mundo Deportivo liet directeur voetbalzaken Antero Henrique de telefoons van Marc Overmars (directeur voetbalzaken in de Johan Cruijff ArenA) en Ali Dursun (zaakwaarnemer van De Jong) om de paar minuten overgaan.

Op het allerlaatste moment legde Paris Saint-Germain een waanzinnig voorstel neer bij het management van de spelmaker. Hij kreeg een zogenaamde blanco cheque en mocht zelf zijn salaris in de Franse hoofdstad bepalen. The sky was daarbij the limit, want iemand als Neymar verdient ongeveer 35 miljoen euro op jaarbasis. Desondanks koos De Jong dus voor Camp Nou, waar hij ook niet arm zal worden. Naar verluidt gaat hij namelijk 12 miljoen euro per seizoen opstrijken, inclusief bonussen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.