Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet Hakim Ziyech op de vingers tikken’

Volgens Johan Derksen en Rene van der Gijp moet Ajax in gesprek gaan met Hakim Ziyech. Hij weiger namelijk nog vragen te beantwoorden van Helene Hendriks die werkt voor Veronica en Fox Sports.

“Ik ben een enorme fan van Ziyech. Ik vind hem waanzinnig goed, maar kom op… hij moet me één plezier doen: sta na afloop van een wedstrijd nou gewoon die Hélène te woord”, stelt Van der Gijp in Veronica Inside. “Waar gaat het over? Dat meisje heeft hem een keer een vraag gesteld die hem niet beviel en dan gaat meneer Ziyech haar niet meer te woord staan. Waar zijn we nou in godsnaam mee bezig? Waar gaat dit over?”

Derksen haakt in: “Zet zijn allemaal sprekende poppen bij FOX, ze kruipen die voetballers allemaal in de kont. Hélène stelt dan een keer een relevante vraag en dan is het in hun cultuur ook nog een vrouw die de vraag stelt. Die moet dan helemaal billenkoek krijgen…”

Derksen vindt dit absoluut niet kunnen. “Hij krijgt een miljoenensalaris van Ajax, er staan commerciële teksten op het shirt waar ze heel veel voor betalen… Ajax moet keihard ingrijpen”, aldus de analist, die Wytse van der Goot oproept om namens Veronica ook niet meer te praten met de smaakmaker van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.