Voetbal4u.com

Eredivisie ‘De Oude Dame doet Ajax voorstel van 20 miljoen euro’

Het liefst vertrekt Matthijs de Ligt deze zomer naar FC Barcelona maar Juventus hoopt ook een kans te maken. De Amsterdammers naar verluidt zo’n 80 miljoen euro verdienen aan deze zomertransfer en dat terwijl zaakwaarnemer Mino Raiola ook nog eens een flinke commissie eist. Barcelona overweegt te voldoen aan deze eisen, maar ondertussen blijft Juventus een grote rol spelen. In Turijn wil men er alles aan doen om De Ligt te overtuigen om tóch voor de Italiaanse Serie A te kiezen.

Juventus gaat volgens Tuttosport zelfs een officieel voorstel neerleggen. De nummer één van Italië wil Moise Kean voor 20 miljoen euro aanbieden in Amsterdam. De aanvaller, eveneens cliënt van Raiola, heeft een contract tot medio 2020 bij Juventus en komt voorlopig weinig aan spelen toe. Een vertrek naar Ajax moet zorgen voor een lagere vraagprijs voor De Ligt.

Juventus wil daar echter wel een afspraak aan toevoegen. Ná juni 2020 wil de Italiaanse grootmacht de optie hebben om Kean voor een gelimiteerde transfersom terug te halen. Tuttosport claimt een bedrag van 30 miljoen euro, maar het is twijfelachtig of Ajax daarmee akkoord gaat. Zeker niet omdat de aanvoerder zijn zinnen heeft gezet op FC Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.