Voetbal4u.com

Eredivisie WAT EEN DEAL! ‘Luis Suárez plus de nodige miljoenen voor De Ligt’

FC Barcelona wil dolgraag Matthijs de Ligt aan het einde van het seizoen overnemen van Ajax maar ze dreigen niet de financiele middelen te hebben om hem te bekostigen. De fans van de nummer één van LaLiga kennen de oplossing echter wel: op social media opperen zij een ruildeal waarbij Luis Suárez naar de Johan Cruijff ArenA zou vertrekken. De Uruguayaan begint natuurlijk op leeftijd te raken en heeft in het verleden gezegd dat hij best terug zou willen keren bij Ajax. 

Directeur spelerszaken Marc Overmars liet onlangs nog weten over de topspits: “Suárez mag terugkeren naar Ajax. De deuren van Ajax staan open. Ik hoop dat Barcelona een opvolger vindt. Ik maak er geen grap over. Als hij daadwerkelijk interesse heeft in een terugkeer naar Ajax, ga ik de volgende dag naar Barcelona om met Luis te praten.” Vervolgens kreeg de beleidsbepaler de vraag of de aanvaller niet te oud is om iets nieuws neer te zetten in Amsterdam. “Ik denk dat de mentaliteit van Suárez een van zijn grote kwaliteiten is. Het per se willen winnen, het kunnen en willen maken van doelpunten… En daarin, is Suárez een van de beste voetballers ter wereld.”

Volgens de website Transfermarkt is De Ligt momenteel 65 miljoen euro waard en Suárez 60 miljoen euro. Een ruildeal met gesloten beurzen ligt echter niet voor de hand, omdat de Nederlander heel veel restwaarde heeft en de Uruguayaan niet.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.