Voetbal4u.com

Eredivisie ‘The Reds zetten van Dijk in voor megatransfer Ajax’

Virgil van Dijk moet Matthijs de Ligt gaan overtuigen om voor Liverpool te kiezen. The Reds willem hem dolgraag binden aan zijn maatje in het Nederlandse Elftal.

Iets meer dan een jaar geleden legde de huidige nummer twee van de Premier League 84,5 miljoen euro op tafel om zich te verzekeren van de diensten van Virgil van Dijk. Daar heeft men op Anfield Road nog geen moment spijt van gehad en volgens de Engelse media wil de topclub nu het beste verdedigingscentrum ter wereld neerzetten. Dat betekent dus dat De Ligt overgeheveld moet worden en de verwachting is dat de jongeling eenzelfde soort bedrag kost.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Directeur spelerszaken Marc Overmars vraagt naar verluidt ongeveer 80 miljoen euro, maar dat is een geldbedrag dat de penningmeester van Liverpool ter beschikking kan stellen. De hierboven genoemde Van Dijk zou reeds contact gelegd hebben met zijn partner in de defensie van het Nederlands elftal. De clubleiding op Anfield hoopt dat de aanvoerder van Oranje wat invloed uit kan oefenen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.