Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Catalaanse grootmacht stelt keiharde eis aan Matthijs de Ligt’

Na het aantrekken van Frenkie de Jong overweegt Barcelona ook Matthijs de Ligt over te nemen van Ajax. Wel stellen ze een keiharde eis. Marca schrijft dat De Ligt bovenaan de shortlist van Barcelona staat. Volgens de Spaanse sportkrant heeft de clubleiding een officiële aanbieding neergelegd bij de centrale verdediger, maar er is nog niet onderhandeld over een eventueel contract. Ook met Ajax is nog geen overeenstemming bereikt.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Barcelona geeft De Ligt ruimte om te onderhandelen, met name omdat hij perfect in het plaatje van de club past. Wel stelt de sportkrant dat De Ligt een duidelijk signaal moet afgeven aan het adres van de Ajacied. Vermoedelijk moeten hij en zaakwaarnemer Mino Raiola uitstralen dat geld niet dé drijfveer is.

Mocht De Ligt voor de maximale aanbieding gaan, dan dreigt Barcelona alsnog af te haken. Het is een publiek geheim dat de Ajacied zelf op Barcelona aast.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.