Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet Tahith Chong van United huren’

Als het aan Arno Vermeulen ligt dan moet Feyenoord aankomende zomer een poging ondernemen om Tahith Chong te gaan huren van Manchester United. De seelctie zou wel aan wat vernieuwing toe zijn volgens de analist.

In gesprek met de NOS zegt hij: “Feyenoord moet gaan voor jongens die bewezen hebben dat ze goed zijn en het niet gooien op jonge jongens die zich nog moeten bewijzen. Ik kijk dan naar Nederlanders in het buitenland die misschien een klein deukje hebben. Iemand als Jeffrey Bruma. Zijn contract loopt ten einde en wordt nu verhuurd door Wolfsburg aan Schalke 04, Hij heeft ook de goede leeftijd (27 jaar, red.) voor Feyenoord en is in mijn ogen echt een buitenkansje want ze moeten echt de defensie versterken. Daar zou je dan Karim Rekik van Hertha of Wesley Hoedt, die bij Celta de Vigo speelt, aan kunnen toevoegen.”

VANDAAG VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Vermeulen gaat verder: “Voor het middenveld zou ik gaan voor Ruud Vormer. Hij heeft dynamiek en de mentaliteit. Ricky van Wolfswinkel zou een goede optie zijn voor de spits. Hij scoort overal en is sterk. Misschien kan je hem koppelen aan Abdenasser El Khayati van ADO Den Haag. Hij heeft iets bijzonders, hoewel het moeilijk in te schatten is of hij het niveau aankan.”

Als laatste zegt de journalist: “Ik zou ook proberen om Tahith Chong van Manchester United te huren. Waarom zou hij zich niet voor één jaar in Rotterdam willen ontwikkelen? Je moet in ieder geval mensen halen want een elftal met vijf jeugdspelers is gedoemd te mislukken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.