Voetbal4u.com

Nieuws PSV komt met groot nieuws over supertalent Mo Ihattaren (OFFICIEEL!)

Een paar dagen na zijn basisdebuut heeft Mo Ihattaren zijn contract bij PSV verlengd. Goed nieuws dus voor beide partijen.

De 17-jarige Ihattaren ligt nu tot medio 2022 vast in Eindhoven. “Ik ben ontzettend blij dat ik dit samen met mijn familie mag vieren. Ze staan sinds mijn geboorte voor me klaar en zijn me altijd blijven steunen. Ook in moeilijke tijden”, reageert hij dankbaar op het persmoment.

VANAVOND REAL MADRID – AJAX! KRIJG MAAR LIEFST 70KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER AJAX DEZE POT WEET TE WINNEN!! (WOW WOW WOW!!!) !!!

DIT IS ONGEKEND!!

Onlangs was hij op 16-jarige leeftijd nog de drie na jongste debutant ooit bij PSV. “Er komt in korte tijd veel op me af, maar ik ga altijd volle bak. Druk of geen druk. Ik ben vooral bezig met voetbal en daarin is mijn familie erg belangrijk. Ik zal hard moeten blijven trainen, hoop natuurlijk op veel speelminuten en ga er alles aan doen zo snel mogelijk een plekje in de kleedkamer van het eerste te verdienen. Het grootste doel voor nu is kampioen worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.