Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mega lucratieve transfer dichtbij voor voormalig PSV-aanvaller’

Bij Napoli is hij niet langer meer een vaste keuze en dus hoopt Dries Mertens op een transfer. Er is Chinese interesse voor hem. Wat natuurlijk zeer lucratief te noemen is. Hij zag eerder al zijn teamgenoot Marek Hamsik dezelfde kant optrekken.

Tuttomercatoweb meldt nu dat Mertens, die in Nederland voor AGOVV, FC Utrecht en PSV speelde, met een halfjaar vertraging zijn ex-ploegmakker zou kunnen volgen. Dalian Yifang zou komende zomer namelijk zijn pijlen weer gaan richten op de Belg.

VANAVOND GRATIS WEDDEN OP DE EUROPA LEAGUE? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Daar zou hij dan in principe ploeggenoot worden van Yannick Carrasco, maar de kans lijkt groot dat die terug naar Europa zal keren. Mogelijk zien ze Mertens dan ook als zijn vervanger. Voor de aanvaller van Napoli zou het alvast een droomtransfer betekenen op zijn 32-jarige leeftijd; de kleine dribbelkont maakte er nooit een geheim van wel heil te zien in een Chinees megasalaris.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.