Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Familie verklapt nieuwe club Matthijs de Ligt’

Dat Matthijs de Ligt bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax lijkt iedereen wel duidelijk maar zijn volgende club is nog onbekend. Toch weet het Spaanse Esport3 te melden dat hij dichtbij een transfer naar Barcelona is.

Het Spaanse medium schrijft dat de Ajax-leiding heeft ingestemd met een vertrek van De Ligt. Een goede relatie met FC Barcelona zou ertoe kunnen leiden dat een bod van 70 miljoen euro voldoende is om een deal tot stand te brengen. Duidelijk is dat de Oranje-international zelf vooral op Camp Nou als nieuwe bestemming aast.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De Ligt is tot de conclusie gekomen dat FC Barcelona de ideale vervolgstap is. De Catalanen hanteren een offensieve speelwijze, Gerard Piqué is de ideale leermeester én hij zou de samenwerking met Frenkie de Jong kunnen voortzetten. Onderling hebben beide spelers daar al contact over gehad.

Volgens de Spaanse sportjournalist Oriol Doménech zijn er al onderhandelingen gaande tussen Ajax en FC Barcelona. Familieleden zouden bovendien hebben bevestigd dat De Ligt zijn loopbaan gaat voortzetten in Catalonië.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.